Advocatenkantoor Eijking
Betrouwbaar juridisch advies voor ondernemers
 
Zakelijk conflict? Duurzame oplossing

Kritisch naar de kwestie, loyaal naar de klant

Juridisch advies | Advocatenkantoor Eijking

Procederen of negeren?

Mijn streven is om uw zakelijke kwesties werkelijk op te lossen. Bij elk vraagstuk ga ik na of er een simpele oplossing voorhanden is, en of het probleem uw onderneming wel echt in de weg staat. Procederen is geen doel op zich. Dit traject gaan we alleen in wanneer het uw onderneming werkelijk iets kan opleveren. U bent immers niet gebaat bij een langslepende en kostbare procedure.

Kwaliteit

Kantoor staat  garant voor professioneel juridisch advies waar u blind op kunt vertrouwen. Om goede kwaliteit te waarborgen ben ik lid van INSOLAD (Vereniging insolventierecht advocaten), VIA (Vereniging van incasso- en procesadvocaten) en GAV (Gooische Advocaten Vereniging).

Transparant

Er worden scherpe tarieven gehanteerd voor de diensten, variërend van €200 tot €250 per uur, afhankelijk van de complexiteit van uw zaak. Maandelijks ontvangt u een gespecificeerde opgave van de verrichte werkzaamheden.

Persoonlijk, betrokken en informeel

Kantoor behandelt uw zaak persoonlijk, met professionele afstand maar niettemin grote betrokkenheid. De sfeer binnen het kantoor is open en informeel. Korte lijnen staan voor snel schakelen en flexibele dienstverlening.

Doortastend

Behandeling van alle zaken vindt plaats met de nodige voortvarendheid. Bij elke zaak die u aan kantoor voorlegt, kunt rekenen op een enthousiaste en proactieve benadering.

 
Advocaat voor ondernemers in het Gooi
 
Financiële problemen? Dreigend faillissement?
 
Betrouwbaar, betrokken, transparant