Advocatenkantoor Eijking
Betrouwbaar juridisch advies voor ondernemers
 
Zakelijk conflict? Duurzame oplossing
 
Advocaat voor ondernemers in het Gooi

Advocaat Ondernemingsrecht

Eric Eijking | Advocaat voor ondernemers in het GooiRisicoprofiel: weet wat u onderneemt

U kent uw onderneming als geen ander. Maar heeft u voldoende inzicht in de juridische consequenties van uw beslissingen? Kent u de exacte reikwijdte van de contracten die u aangaat? Kortom: weet u welke risico’s u loopt, zakelijk of persoonlijk, als een beslissing eens niet goed uitpakt? Als advocaat ondernemingsrecht stel ik voor u een volledig risicoprofiel op; een betrouwbaar instrument om verantwoord en succesvol te blijven ondernemen.

Openstaande facturen innen

Openstaande facturen vormen een reële bedreiging voor uw onderneming. Hoe langer betaling uitblijft, des te groter de kans dat de factuur nooit wordt voldaan. Dat risico kunt u niet lopen. Advocatenkantoor Eijking ondersteunt u bij het innen van openstaande rekeningen. Niet met een standaardbrief of dagvaarding, maar met een strategie die past bij uw organisatie. Dit varieert van een aangetekend schrijven tot beslaglegging en alles wat daar tussen zit. De volledige of gedeeltelijke kosten worden verhaald op de debiteur.

Juridisch advies: uw verzekeringspolis voor uw succes

Juridisch advies rendeert optimaal als u mij als advocaat ondernemingsrecht inschakelt in een periode waarin het u voor de wind gaat. Met de juiste voorzorgsmaatregelen voorkomt u problemen en bent u voorbereid op mindere tijden. U minimaliseert de risico’s en optimaliseert de kansen om het succes van uw onderneming verder uit te bouwen.

Korte lijnen, snel antwoord op uw vraag

Bedrijfsrisico’s zijn niet statisch en ook uw bedrijf is voortdurend in beweging. Flexibel advies voorkomt verrassingen. Weten wat er speelt is daarbij essentieel. Daarom houd ik de lijnen graag kort, zodat u mij als advocaat ondernemingsrecht direct kunt raadplegen, en ik me vervolgens snel kan inleven in uw vraag.

 
Financiële problemen? Dreigend faillissement?
 
Betrouwbaar, betrokken, transparant